Stickers / Bordjes

Op deze pagina vindt u stickers en bordjes waarmee u kunt aankondigen dat u gebruik maakt van camerabewaking.

Wettelijk verplicht

Als u gebruik maakt van camerabewaking dan bent u wettelijk verplicht om mensen daarop te attenderen. Dit geldt voor alle openbare ruimtes. Voor iedereen die uw winkel, bedrijfspand of bedrijfsterrein betreed moet het duidelijk zijn dat er beveiligingscamera’s zijn die opnames maken. Om mensen te waarschuwen wordt gebruik gemaakt van allerlei soorten stickers en bordjes. Een waarschuwingsbordje moet op een opvallende plek worden geplaatst, bijvoorbeeld bij de ingang van een pand. Het plaatsen van een cameratoezicht bordje of sticker heeft als bijkomend voordeel dat het indringers afschrikt.

Stickers cameratoezicht

Cameratoezicht stickers worden meestal op een raam geplakt. Er zijn ook stickers verkrijgbaar die dubbelzijdig bedrukt zijn. Alle stickers die wij bij CCTV-Business verkopen zijn UV-bestendig en kunnen tegen regen en vorst.

Bordjes cameratoezicht

Onze cameratoezicht bordjes kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. De kleine bordjes hebben een aluminium look. U kunt deze bordjes plakken op een gladde ondergrond. De grotere bordjes zijn gemaakt van kunststof. Alle bordjes zijn voorzien van een speciale coating, waardoor ze beschermt zijn tegen alle weersomstandigheden.