Beveiligingscamera's

Op deze pagina vindt u alle beveiligingscamera’s in ons assortiment. Meer uitleg nodig? Onderaan deze pagina kunt u lezen over waar u op moet letten bij het kopen van een beveiligingscamera.

Beveiligingscamera kopen?

Bent u van plan om een beveiligingscamera te kopen om uw bedrijfspand te beveiligen? Bij het zoeken naar camerabeveiliging voor uw bedrijfspand zal u merken dat er veel ingewikkelde termen worden gebruikt. Denk hierbij aan begrippen als HDMI, DWDR, WIFI en bitrate. Wij begrijpen dat dit soort taal voor u wellicht verwarrend is. Daarom geven wij hieronder aan wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij het kiezen voor een camera die goed bij uw situatie past.

HD bewakingscamera’s

Bij het kiezen tussen beveiligingscamera’s is een belangrijk punt van aandacht de kwaliteit van het beeld. Wij leveren altijd minstens een high definition (1080p) resolutie. Dat wil zeggen dat u bij CCTV-Business zeker niet hoeft te vrezen dat u eventueel een systeem aanschaft waarvan de beelden uiteindelijk onbruikbaar zijn. Het is ook mogelijk nóg betere beeldkwaliteit te krijgen met Ultra HD camera’s, waarmee u qua belichting en kleur vooruit gaat.

Camerasystemen

Er bestaan verschillende soorten beveiligingscamera's met elk hun eigenschappen. Bij CCTV-Business heeft u de keuze uit de volgende beveiligingscamera's: HD CVI camera's, HD SDI camera's, HD IP camera's en 4k Ultra HD IP camera's. Deze camerasystemen maken gebruik van verschillende technieken. Het is van belang dat u een beveiligingscamera kiest die het beste past bij uw situatie. Bedenk wat u uw doel is met de camera en op welke locatie u de camera wilt plaatsen. U kunt daarnaast ook kiezen tussen verschillende modellen beveiligingscamera's. Wij hebben onder andere bullet camera's, dome camera's en pan-tilt-zoom camera's in ons assortiment.

Beveiligingscamera buiten en binnen

Alle beveiligingscamera’s uit ons assortiment kunnen zowel binnen als buiten opgehangen worden. De camera’s zijn waterbestendig en zijn beveiligd tegen vandalisme. De bewakingsbeelden zijn terug te kijken op uw smartphone, tablet of PC.

Infrarood beveiligingscamera

Wanneer u ’s nachts scherpe beelden wilt, die eventueel kunnen dienen als bewijslast, is het handig om een beveiligingscamera met nachtzicht aan te schaffen. Deze camera’s beschikken over infrarood leds die zorgen dat de camerabeelden ook in het donker helder zijn.

Installatieservice

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een bewakingscamera, kan de installatie van het camerasysteem geheel worden verzorgd door onze monteur. Zo wordt u volledig ontlast. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.