Full HD SDI Recorders

Op deze pagina zijn alle HD SDI recorders te vinden.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

HD SDI recorder aanschaffen

Bent u van plan een HD SDI bewakingscamera aan te schaffen of heeft u deze al in uw bezit? Dan doet u er goed aan een DVR (Digital Video Recorder) aan te schaffen. Deze slaat de camerabeelden op zodat u ze later eventueel kunt gebruiken als bewijslast. De camerabeelden zijn via dit opnamesysteem ook terug te kijken op uw smartphone en/of tablet. Zo zijn de beelden van uw camerabewaking overal toegankelijk.

Wat is HD SDI?

HD SDI staat voor High Definition Serial Digital Interface. Deze techniek zorgt ervoor dat de camerabeelden in HD via een coaxkabel verzonden kunnen worden. De HD SDI bewakingscamera heeft een kabel nodig van hoge kwaliteit, met een zuiver koperen kern. Een HD SDI beveiligingscamera is niet aan te sluiten met een UTP-kabel.

Waarom HD SDI?

Een belangrijk voordeel van HD SDI is dat het eenvoudig aan te sluiten is. Net als bij ouderwetse analoge camerasystemen is het een kwestie van plug en play. Daarbij is het ook een gesloten systeem, zodat de camerabewaking niet afhankelijk is van een switch of router. Wanneer u de camerabeelden echter via een app op uw smartphone of tablet wilt ontvangen, kunt u de HD SDI recorder wel gewoon aansluiten op het netwerk. Bij het aanschaffen van een DVR recorder is het belangrijk er op te letten dat deze compatibel is met de bewakingscamera. HD SDI beveiligingscamera's zijn alleen compatibel met een HD SDI recorder. Let daarbij ook op hoeveel camera’s u op de recorder wilt aansluiten. In ons assortiment vindt u recorders die geschikt zijn voor 4, 8 of 16 SDI camera's.