Complete sets

Een complete set bestaat uit beveiligingscamera(’s), een recorder, kabels en voeding. Als u een set aanschaft dan bent u in een keer voorzien van een compleet camerabewakingssysteem. Meer uitleg nodig? Onderaan deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende sets die wij aanbieden.

Beveiligingscamera set kopen?

Bij CCTV-Business kunt u een complete beveiligingscamera set aanschaffen. Wij hebben verschillende sets voor u samengesteld. We bieden sets aan met de volgende camerasystemen: HD CVI, HD SDI, HD IP en HD IP 4K. Als u een complete set koopt bent u verzekerd van een professioneel camerabewakingssysteem.

HD CVI Cameraset

Een HD CVI camerasysteem werkt via dezelfde bekabeling als een analoog systeem. De beelden worden verstuurd via een coaxkabel of een UTP-kabel met video baluns naar een BNC-connector. Camera’s met dit systeem zijn gemakkelijk te installeren en zeer betrouwbaar. De beeldkwaliteit van HD CVI camera’s is hoog en het systeem is eenvoudig in gebruik.

HD SDI Cameraset

Een HD SDI camerasysteem is eenvoudig aan te sluiten: het is plug-and-play. De beelden worden digitaal verzonden. Het gebruik van een hoge kwaliteit coaxkabel of combikabel is vereist. Een HD SDI camerasysteem is niet uitwisselbaar met andere systemen. HD SDI camera’s bieden gedetailleerde beelden van hoge kwaliteit.

HD IP Cameraset

Een HD IP camerasysteem werkt via het computernetwerk. HD IP camera’s kunnen via een UTP netwerkkabel worden aangesloten of werken draadloos via Wi-Fi. Met HD IP camera’s heeft u haarscherp beeld. De 4K HD IP camera’s zijn voorzien van de modernste technieken, waardoor ze zowel overdag als ’s nachts erg mooi beeld geven.

Installatie service

Als u een beveiligingscamera set aanschaft dan kunt u ervoor kiezen om de installatie van het camerasysteem te laten verzorgen door onze monteur. U kunt een keuze maken uit verschillende installatiepakketten. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.