Full HD CVI Recorders

Alle HD CVI recorders vindt u op deze pagina.

HD CVI recorder

Wanneer u HD CVI bewakingscamera's wilt aanschaffen heeft u een HD CVI DVR nodig om bewakingsbeelden op te kunnen nemen. Wanneer u de beelden opslaat kunnen deze later dienen als bewijslast. U kunt een HD CVI recorder bereiken via een app op uw smartphone of tablet, zodat u de beelden van uw camerasysteem overal kunt bekijken. U heeft ook de mogelijkheid een e-mail alarm in te stellen bij bewegingsdetectie.

Wat is HD CVI?

Maar wat is HD CVI nu precies? HD CVI staat voor ‘high definition composite video interface’. Met deze technologie kunnen videobeelden worden verzonden met een coax kabel.

HD CVI DVR kopen?

Bij het selecteren van een DVR (digital video recorder) is het belangrijk te letten op het aantal bewakingscamera’s dat u wilt aansluiten op het opnamesysteem. U moet hierbij letten op het aantal kanalen die een recorder heeft. De recorders zijn in verschillende varianten beschikbaar: 4, 8 of 16 kanaals. Ook is het belangrijk dat uw beveiligingscamera’s compatibel zijn met het opnamesysteem. Dat wil zeggen dat een HD CVI camera een HD CVI recorder nodig heeft en een HD SDI camera een HD SDI recorder nodig heeft. Ten slotte is het van belang te letten op de resolutie van uw beveiligingscamera’s en dat het opnamesysteem voldoende resolutie biedt om deze bewakingscamera’s te kunnen ondersteunen.