HD SDI Camera

Op deze pagina vindt u HD SDI beveiligingscamera’s. Een SDI camera geeft vloeiend en scherp beeld. De camerabeelden worden verzonden via een coaxkabel.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wat is HD SDI? 

HD SDI staat voor ‘High Definition Serial Digital Interface’. Wij begrijpen dat dit wellicht een ingewikkelde term is. Het is kort gezegd een techniek die zorgt dat bewakingsbeelden van uw beveiligingscamera met een coaxkabel verzonden worden. 

Verschil SDI en CVI

HD CVI en HD SDI bewakingscamera’s worden vaak door elkaar gehaald, terwijl het twee totaal verschillende camerasystemen betreft. HD SDI is digitaal en Full HD, terwijl HD CVI analoog en Full HD is. Een groot voordeel van een HD SDI bewakingscamera is dat de beeldkwaliteit van de camerabeveiliging niet achteruit gaat met een langere kabel.

HD SDI bewakingscamera aansluiten

HD SDI beveiligingscamera’s zijn zeer eenvoudig aan te sluiten. U hoeft enkel de kabels aan te sluiten op een SDI opnamesysteem en dan kunt u de bewakingscamera direct gebruiken. Bij het aansluiten van een HD SDI bewakingscamera is het belangrijk dat u een hoge kwaliteit coax-kabel of combikabel gebruikt. De maximale lengte van deze kabel is ongeveer 70-100 meter. Bij HD SDI beveiligingscamera’s is het niet mogelijk een UTP-kabel te gebruiken.

HD SDI recorder

De camerabeelden van een HD SDI beveiligingscamera kunnen alleen worden opgenomen met een HD SDI opnamesysteem. Het is dus belangrijk dat u een HD SDI recorder gebruikt. De camerabeelden zijn eenvoudig via een app te bekijken op de smartphone of tablet. Zo kunt u overal en altijd de bewakingsbeelden live bekijken of terugkijken.