Full HD CVI Camerasysteem

Op deze pagina vindt u complete full HD CVI camerasets met beveiligingscamera's, recorder met harde schijf, kabel en voeding. 

Full HD CVI camerasysteem

Een CVI camerasysteem is een goede keuze als u op zoek bent naar een betrouwbaar systeem en hoge beeldkwaliteit. CVI camera’s zorgen voor vloeiende beelden zonder vertragingen. Het systeem is eenvoudig te gebruiken en prijstechnisch erg aantrekkelijk. U kunt de beelden via een gratis app op uw smartphone of tablet bekijken. Ook kunt u de camerabeelden bekijken via een HD monitor of laptop. Een voordeel van een CVI systeem is dat u een grotere afstand kunt overbruggen. De CVI camera’s worden aangesloten op een DVR recorder. De camera’s kunnen enkele honderden meters van de recorder af geplaatst worden. Een CVI systeem is een goede vervanger voor een analoge installatie. De camera’s kunnen in veel gevallen worden aangesloten op de bestaande bekabeling.

CVI camera aansluiten

Een CVI camerasysteem is zeer eenvoudig aan te sluiten. U sluit de camera’s aan op de recorder en u heeft beeld. CVI camera’s kunnen met een coax RG59 combikabel of een UTP kabel (met video baluns naar BNC) worden aangesloten. Het is hierbij van belang dat de kabels van goede kwaliteit zijn. Bij CCTV-Business leveren wij enkel kabels van hoge kwaliteit die geschikt zijn voor het aansluiten van beveiligingscamera’s.

CVI cameraset kopen

Een complete CVI cameraset bestaat uit CVI beveiligingscamera’s, een DVR recorder, kabels en voeding. Bij CCTV-Business koopt u een complete set gemakkelijk online. Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste camerabeveiligingssysteem.