Full HD SDI Camerasysteem

Op deze pagina vindt u complete full HD SDI camerasets. U kunt de hoeveelheid camera's in de set naar uw eigen wensen aanpassen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Full HD SDI camerasysteem

Een SDI camerasysteem maakt gebruik van een coaxkabel voor het verzenden van de camerabeelden. Hierbij is het van belang dat de coaxkabel van hoge kwaliteit is. Het SDI systeem werkt digitaal. Het is een gesloten systeem dat niet uitwisselbaar is met andere systemen. U kunt de beelden bekijken via een gratis app of via een computer. Met een SDI camerasysteem heeft u vloeiend en scherp beeld. Dit camerasysteem is zeer geschikt voor het beveiligen van uw bedrijfspand.

SDI camera aansluiten

Een SDI camerasysteem aansluiten is erg simpel. U sluit de camera’s rechtstreeks aan op de DVR recorder en u heeft beeld. Om de SDI camera’s aan te sluiten maakt u gebruik van een coaxkabel of een combikabel. Deze kabel dient van hoge kwaliteit te zijn, want dit heeft invloed op de kwaliteit van de camerabeelden. Bij CCTV-Business leveren wij de complete sets standaard met hoogwaardige kabels.

SDI cameraset kopen

Een complete SDI cameraset bestaat uit SDI beveiligingscamera’s, een DVR recorder, kabels en voeding. Heeft u vragen of wilt u graag advies welk camerasysteem het beste past bij uw situatie? Neem contact met ons op en wij helpen u bij het aanschaffen van een camerasysteem.