Full HD IP MP Recorders

Op deze pagina vindt u alle Full HD IP MP recorders uit ons assortiment. Op zoek naar meer informatie? Scroll dan even naar beneden voor meer informatie.

NVR Opname systeem

Wanneer u een HD IP Megapixel bewakingscamera in uw bezit heeft of wilt gaan aanschaffen, heeft u een NVR (netwerk video recorder) nodig. De beveiligingscamera’s worden op het netwerk aangesloten en niet op het opnamesysteem zelf. U kunt de camerabeelden vervolgens bekijken via uw browser, een gratis app op uw smartphone of tablet en op een monitor of televisie via een HDMI-kabel. Zo heeft u overal toegang tot de beelden van uw camerabewaking systeem.

Beeldkwaliteit IP Recorders

De beeldkwaliteit van de HD IP MP recorders is zeer hoog en ze zijn verkrijgbaar in verschillende scherptes. Hoe hoger de resolutie, des te beter de beeldkwaliteit van uw camerasysteem. Goede beeldkwaliteit van uw camerabewaking is heel belangrijk voor eventuele bewijslast.

Kanalen NVR

Het is belangrijk om goed te letten op het aantal kanalen van een NVR recorder. Wanneer u bijvoorbeeld acht beveiligingscamera’s heeft, dan heeft u een NVR met minimaal 8 kanalen nodig. Wanneer u eventueel wilt uitbreiden naar negen bewakingscamera’s is het noodzakelijk om een opnamesysteem aan te schaffen met meer kanalen. 

PoE - Power over Ethernet

Sommige NVR’s beschikken over PoE. PoE staat voor Power over Ethernet. Met een PoE switch ontvangt de bewakingscamera stroom via de netwerkkabel. Met PoE is het aansluiten van een camerasysteem eenvoudiger. Ook is voeding via PoE betrouwbaarder dan meerdere losse voedingen die allen hun eigen bekabeling hebben.