Bedrijfsprofiel

Ons team

15 jaar ervaring met camerabewaking

CCTV-Business is gespecialiseerd in professionele camerabeveiliging voor het MKB-segment. Wij begrijpen dat u niet vaak een beveiligingscamera aanschaft, maar dat u desondanks een passend en betrouwbaar systeem wilt waar u jaren mee vooruit kunt. Daarom wordt u bij CCTV-Business van A tot Z geholpen bij het maken van de juiste aankoop. We beschikken over vakkundig personeel met vijftien jaar ervaring die u van goed advies kunnen voorzien. Wij zitten al jaren bovenop de nieuwste technologische ontwikkelingen en hebben zo een overzichtelijk en kwalitatief hoogstaand assortiment samengesteld. Van de nieuwste IP camera's, tot verborgen camera’s en infraroodlampen: we weten de beste producten te onderscheiden en kennen alle ins en outs. En die kennis delen we graag met u, zodat u verzekerd bent van vakkundig advies en goede producten die passen bij uw situatie.

Service op maat

Onze webshop is ingericht op basis van overzichtelijkheid en laagdrempeligheid. Mocht u er op onze website niet uitkomen, dan kunt u voor advies op afspraak langskomen in onze uitgebreide showroom (300 m2) waar een live  demo ook tot de mogelijkheden behoort. Daarnaast kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een camerasysteem kunt u ook gebruik maken van onze installatieservice. Verder beschikken wij over een ruime voorraad en kunnen wij daarom een snelle levering garanderen. Zo zijn wij in staat om u volledig te ontzorgen en te voorzien van een professioneel camerabeveiligingssysteem dat past bij uw bedrijf. 

Goede doelen

Naast dit alles proberen wij ook maatschappelijk ons steentje bij te dragen. Daarom geven wij aan de volgende goede doelen: Truckrun, de Dierenambulance en Linq Media.

Ons team

Wij stellen ons team graag aan u voor. 

ReneIlonaLaura

PimEmma