Installatieservice

Camerabewaking laten installeren

Wanneer u bij ons een camerasysteem koopt, staat het u natuurlijk vrij de installatie zelf uit te voeren. Wij kunnen echter ook zorgen dat het installatieproces wat gemakkelijker wordt. Wij maken hierbij onderscheid in twee verschillende opties: hulp op afstand en installatie op locatie. Deze twee opties worden hieronder uitgelegd.

Hulp op afstand

Onder 'hulp op afstand' verstaan wij het bieden van support op afstand via de telefoon of via de computer met behulp van het programma TeamViewer. We kunnen u helpen met het koppelen van een camerasysteem aan het internet, zodat u de beelden van de camerabewaking direct op uw smartphone, tablet, of browser kunt zien. U betaalt eenmalig een bedrag van €55,- excl btw en u krijgt hiervoor maximaal een uur hulp op afstand van een installatie expert. Het is hierbij wel van belang dat er eerst is voldaan aan de onderstaande voorwaarden. Wanneer u niet aan deze voorwaarden voldoet, maar wel graag wilt dat uw camerasysteem wordt gekoppeld aan het internet, kunt u beter een afspraak maken met de installateur om langs te komen op locatie. 

Voorwaarden hulp op afstand

  • Het camerasysteem is geïnstalleerd en direct gekoppeld aan de door uw provider geleverde modem/router
  • U beschikt over de wachtwoorden van zowel uw modem als uw camerasysteem
  • Uw PC is over te nemen via Teamviewer (een programma dat het mogelijk maakt dat de installateur op afstand op uw computer kan werken, hier te downloaden)

Wilt u gebruik maken van onze hulp op afstand service? Klik dan op de onderstaande button.

Hulp op afstand

Camera installatie op locatie

U kunt er voor kiezen om uw bij CCTV-Business bestelde camerasysteem zelf te installeren. Met een beetje technische kennis is dit ook goed te doen. Het is echter ook mogelijk om uw camerabeveiligingset door een installateur te laten installeren. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en de installateur gaat pas weg wanneer alles naar uw tevredenheid werkt. De installateur neemt u alles uit handen, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Het is hiervoor wél belangrijk dat u beschikt over de wachtwoorden van uw modem en camerasysteem. Wilt u de installatie door CCTV-Business laten verzorgen? Neem dan contact met ons op via info@cctv-business.nl voor een offerte.

Voordelen van de installatieservice

De voordelen van de installatieservice zijn als volgt:

  • Een afspraak voor de installatie is op zeer korte termijn te maken
  • De bewakingscamera’s worden op de juiste wijze en op de meest effectieve plaatsen geïnstalleerd
  • Alle apparatuur wordt aangesloten op het internet en uw tablet en/of smartphone
  • U voorkomt eventuele fouten wanneer u onervaren bent op het gebied van installatietechniek

Alleen op internet aansluiten

Het is ook mogelijk om slechts een deel van de installatie door de installateur te laten verzorgen. Dit is aan te raden wanneer u het camerasysteem zelf wilt installeren, maar de aansluiting met het internet aan iemand anders wilt overlaten. De installateur zorgt in dat geval dat alles goed werkt en dat u de camerabeelden op afstand kunt bekijken op uw smartphone of tablet.