4K IP Camera

Op deze pagina vindt u Ultra HD 4K beveiligingscamera’s. Dankzij de hoge beeldkwaliteit van deze camera's bent u verzekerd van super scherp beeld, ook bij inzoomen.

Ultra HD 4K Camera kopen?

Het grootste voordeel van 4K bewakingscamera’s is dat de camerabeelden bij het inzoomen zeer gedetailleerd blijven. Dit komt door de hoge frame rate, waarmee objecten die snel bewegen goed in beeld worden gebracht. Zo zijn de bewakingsbeelden waardevoller voor eventuele bewijslast. Doordat de beeldkwaliteit van dermate hoog niveau is, zijn deze beveiligingscamera’s geschikt voor binnen- en buiten gebruik. U ontvangt de camerabeelden via een gratis app op uw tablet of smartphone.

Intelligent Auto Exposure

Ultra HD 4K bewakingscamera’s beschikken over IAE, wat staat voor Intelligent Auto Exposure. IAE zorgt voor goede overbelichtings- en tegenlichtcompensatie, zodat de belichting van uw camerabeelden altijd goed is.

Intelligent Video Analyse

Intelligent Video Analyse (IVA) voegt structuur en dimensie toe aan de bewakingsbeelden, zodat de juiste gegevens gemakkelijk zijn terug te vinden. Het systeem is intelligent en kan een automatisch alarm genereren op basis van vooraf vastgestelde situaties.

Bewakingscamera aansluiten

De Ultra HD 4K bewakingscamera’s in ons assortiment beschikken over PoE (Power over Ethernet), zodat deze eenvoudig aangesloten kunnen worden. Wanneer u de camerabeelden wilt opslaan, is het belangrijk dat u voor een NVR (netwerk video recorder) kiest die de beveiligingscamera ondersteunt. Een NVR recorder beschikt over interne opslag en er kunnen meerdere beveiligingscamera’s op worden aangesloten. Het is dus belangrijk dat u bij een Ultra HD 4K camera een Ultra HD 4K recorder neemt. De bewakingscamera kan ook rechtstreeks via een UTP kabel worden aangesloten op een netwerk switch.