Ultra HD 4K Camerasysteem

Op deze pagina vindt u complete Ultra HD 4K camerasets. U kunt de set compleet afstemmen op uw situatie door zelf te selecteren hoeveel camera's u nodig heeft.

Ultra HD 4K IP camerasysteem kopen

Als u kiest voor IP camera’s met een 4K resolutie dan heeft u haarscherp beeld. Bewegende objecten worden duidelijk in beeld gebracht dankzij de hoge frame rate. De snelheid en de resolutie van de camera’s zorgen voor zeer gedetailleerde beelden. IP 4K camera's worden aangesloten op het netwerk. U kunt de beelden gemakkelijk bekijken op uw laptop, tablet of smartphone. Als u een Ultra HD 4K camerasysteem aanschaft ben u verzekerd van uitstekende beeldkwaliteit.

Functies

De camera’s zijn voorzien van intelligente technologieën die zorgen voor de allerbeste beeldkwaliteit. De functie intelligent auto exposure (IAE) zorgt voor perfecte belichting door overbelichtings- en tegenlichtcompensatie. Dankzij de functie intelligent video analyse (IVA) wordt er dimensie en structuur toegevoegd aan opnames. Dit heeft als voordeel dat u de juiste beelden snel kunt terugvinden. Daarnaast is het met deze functie mogelijk om een automatisch alarm te genereren. Verdachte of vooraf gedefinieerde situaties worden dan herkend door het camerasysteem. De functie intelligent dynamic noise reduction (IDNR) zorgt ervoor dat de bitrate tot maximaal 50% verlaagd wordt. IDNR analyseert de inhoud van de scene en verminderd vervolgens de benodigde opslagcapaciteit en bandbreedte. De kosten en de belasting van het netwerk worden hierdoor aanzienlijk verlaagd, terwijl de beeldkwaliteit gelijk blijft. 

4K IP camera aansluiten

Om IP camera's aan te sluiten heeft u enige computerkennis nodig. U kunt de installatie natuurlijk ook overlaten aan een monteur. Bij CCTV-Business heeft u de keuze uit verschillende installatiepakketten