HD IP Camera

Op deze pagina vindt u HD IP megapixel beveiligingscamera’s. Een IP camera wordt aangesloten op het computernetwerk met een netwerkkabel.

HD IP megapixel camera

HD IP megapixel beveiligingscamera’s hebben de kwaliteiten om moderne HD bewakingscamera’s de baas te zijn qua resolutie en helderheid. De betere visuele kwaliteit is dan ook de belangrijkste reden om te kiezen voor een HD IP megapixel camera. De IP cam heeft een netwerkaansluiting, zodat deze kan functioneren op uw computernetwerk.

IP camera met PoE

Elke IP camera uit ons assortiment kan worden gevoed door middel van Power over Ethernet. Het voordeel hiervan is dat het aansluiten met PoE veel gemakkelijker is. Een ander belangrijk voordeel is dat er geen stopcontact in de buurt hoeft te zijn van de beveiligingscamera wanneer u PoE gebruikt. Het eventueel wegwerken van kabels is ook een stuk eenvoudiger.

IP camera buiten

Alle IP camera’s die wij aanbieden kunnen buiten worden geplaatst. Wanneer de camerabeveiliging buiten zichtbaar is, is de preventieve werking groter. U kunt deze camera’s uiteraard ook binnen of onder een afdak plaatsen. Bij het plaatsen van een bewakingscamera is het verstandig deze buiten het bereik van mensen te hangen, om de kans op vandalisme te verkleinen.

IP cam aansluiten

U kunt een IP camera op verschillende manieren aansluiten. De bewakingscamera wordt door middel van een UTP netwerkkabel aangesloten op het netwerk. De beelden kunnen worden opgeslagen en teruggekeken via een NVR (netwerk video recorder). U kunt de IP cam ook aansluiten op een switch. Het camerasysteem moet ook van stroom worden voorzien, door middel van een adapter of PoE (Power over Ethernet).