HD CVI Camera

Op deze pagina vindt u HD CVI beveiligingscamera's. Een CVI camera levert heldere camerabeelden zonder vertragingen en de camera is eenvoudig aan te sluiten.

HD CVI beveiligingscamera kopen?

HD CVI is een afkorting voor ‘High Definition Composite Video Interface’. HD CVI bewakingscamera’s kunnen grotere afstanden overbruggen dan analoge camera’s. Daarnaast is dit type beveiligingscamera gemakkelijk te installeren. De bewakingsbeelden zijn via een gratis app terug te kijken wanneer de camera is aangesloten op een DVR recorder. 

Beeldkwaliteit HD CVI

De beeldkwaliteit van HD CVI camera’s is hoog. De beelden zijn helder en vrij van vertraging. De bewakingscamera’s zijn in drie verschillende resoluties te krijgen: 720P, 1080P en 4 megapixel. 720P geeft een goed beeld (HD ready), 1080 levert nog wat betere beeldkwaliteit (Full HD) en 4 Megapixel gaat nog een stap verder qua scherpte.

Bewakingscamera aansluiten

U kunt de beveiligingscamera op twee manieren bekabelen, te weten met een HD COAX RG59 combikabel, of met UTP-bekabeling met video baluns naar BNC. Bij de aansluiting van deze camera kunt u meestal gebruik maken van de aanwezige kabels. Een eventueel aanwezig analoog camerasysteem is dus gemakkelijk te vervangen door of voor een HD CVI camerasysteem.

Heeft u vragen over HD CVI camera's of wilt u advies welke beveiligingscamera het beste past bij uw situatie? Neem dan contact met ons op.