HD IP MP Camerasysteem

Op deze pagina vindt u complete HD IP megapixel camerasets. U kunt zelf selecteren hoeveel camera's u bij de set wilt aanschaffen.

IP Megapixel camerasysteem

Het grote voordeel van IP camera’s is de hoge resolutie van de camerabeelden. Als u kiest voor een compleet IP camerasysteem dan bent u verzekerd van scherp en helder beeld. De digitale beelden kunnen afgespeeld worden op uw laptop, tablet of smartphone. U kunt de beelden gemakkelijk bekijken, opslaan of uitwisselen. Met IP camera’s houdt u op afstand uw winkel, kantoorpand of bedrijfspand in de gaten. 

IP camera aansluiten

IP camera’s worden aangesloten op het netwerk. U heeft de keuze uit een bekabeld of draadloos camerasysteem. Als u kiest voor een draadloze IP set dan is het bij het aansluiten van belang dat het WiFi signaal niet verstoord wordt door muren of metaal. Wanneer u kiest voor een bekabelde set, dan sluit u de camera’s met een UTP netwerkkabel aan op het netwerk. Uiteraard hebben de camera’s ook stroom nodig. U kunt IP camera’s van stroom voorzien met behulp van een adapter of via Power over Ethernet (PoE) als de camera’s beschikken over een PoE-poort. Dankzij PoE gaat de stroom over dezelfde netwerkkabel als de data. Zo kunt u de camera’s plaatsen op plekken waar geen stopcontact in de buurt zit. Het aansluiten van een IP camerasysteem vraagt om enige PC kennis. De camera werkt met een IP adres. Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw camerasysteem? Bij CCTV-Business helpen wij u graag. Klik hier voor meer informatie over onze installatie service. 

IP cameraset kopen

Een complete IP cameraset is voorzien van IP beveiligingscamera's, een NVR recorder, kabels en voeding. Als u kiest voor een IP cameraset, dan beschikt u over een compleet camerabewakingssysteem. Bij CCTV-Business heeft u een ruime keuze uit kwalitatief hoogwaardige beveiligingscamera's. Bent u er nog niet uit welke cameraset het meest geschikt is voor uw situatie? Neem contact met ons op en bespreek uw situatie met een van onze experts in camerabeveiliging.